Kronika našega molega mista
UREDNIŠTVO
  • Chobon 1311
  • Chobon 1612
  • Chobon 1510
  • Chobon 2511
  • Ne odgovoromo na natpise u komentorima...Mi postavijemo i pisemo tekstove, a komentirote Vi..
Kontakt:
  • cobonsbracute@gmail.com
  • s obzirom na trenutni knockdown..imate mail za primjedbe,pitanja....
Anketa
na kronici komentirati mogu?


Rubrike
  • FOTOGRAFIJA TJEDNA
    Saljite svoje slike na mail kronike i jednom tjedno objavljujemo najzanimljiviju. Zahvahljujemo!
Sponzori
Blog - studeni 2010
srijeda, studeni 3, 2010Nogomet je nojvažnijo sporedno stvor na svitu, a moli nogomet bi bi nojvažnijo molo sporedno stvor na svitu. I, dokle Hajduk još igro po tin Euruopamin, na Broču opet počinje Bročka Liga molega baluna. Prid nami je 14. sezuona BLMN.

Ovie godine liga broji 10 ekipi - uz aktualnega prvoka Konobu Tomić tuol su još Fortuna Puovlja, Buol, Sedmo Nebo, Takmac, Nevera Postira, Viver Duol, Povlja, San Martino, a pučiške buoje bronit će Pizzeria Marin. Prid nami je 18. kolih i plejof, odigrat će se ukupno 105 utakmici (s doigravanjem) nakon kojih ćemo vidit oće kuo skinut Konobu Tomić sa trona di je od 2005. somo jedonput ispustila naslov iz ruk (ili nuog, ako već govorimo o balunu).

Pizzeria Marin ovie godine ulazi puno ozbiljnije nego loni. Pasonu subotu posjetili smo vi naš San Siro i gledoli trening Pizzerie. Voditelj ekipe, trener i sportski direktor Mirko Borovičkić je isprobovo nikoliko taktikih za plejadu igročih koji bidu tribali vie godine dovest ekipu sa Solin do plejofa (po mogućnosti i u buorbu za prvo tri mista). Uz već nezaobilazne Marina, Viktora, Pleštinu, Ivana Prijevića, Jakova, Perota Žuljevića za ovu godinu imo nikoliko pojačanjih. Moća riedon - kako ovie godine nimo SF Bilbaa, četvorica baskijskih prvotimaca ćedu obuć dres ekipe sa Solin. To su Bezma, loni treći pučiški topnik (posli Kalie i Marina) 21 golon, vižljasti Milan Runje, iskusni Nikola Guerrieri i Mirko Močak, lonjski kapitien Baska. Reziervni golman Pizzerie bit će Danijel Jerčić, a tuol su još Stipe Rendić, Nino Rebronja, a u kuloatima se šuško o angažironju siečanina Đoneta Boškovića, loni vodećeg strijelca lige (do momienta dokle Kale ni zaigro nakon oporavka)

Ko i loni, imo naših igročih i u drugin ekipami. Nojbrojnija je pučiška koluonija u Fortuni Povlja. Ista je ekipa ko i loni tako da voditelj Fortune Pero Zlatar još uvik računo na Peđu, Borišu, Putvinora i naravno, nojbojega strijelca lige loni (i pridloni), Kalu. Fortuna je pridloni bila treća, loni druga, a logika nalože da i ovie godine idedu još skalinu više. Vili Luštre je i vie sezuone u nojtrofejnijon broškon ekipi, Konoba Tomić.

Nova sezuona Bračke Lige donosi jednu novitodu. Naime, ovie sezuone će se sve utakmice pojedinega kola igrat u jedniemu mistu. Tako će "karavana" BLMN krienut ovie subote iz Povoj po će ljubitelji molega baluna u Puovjima imat cjelopopodnevni program. A već drugo kolo karavana BLMN bi tribala duoć do Pučišć.

Svi prvoci Broča:

1998. Gallo Supetar

1999. Mladost Nerežišća

2000. Bunta Forest Sutivan

2001. Bunta Forest Sutivan

2002. Bunta Forest Sutivan

2003. Vrša Pučišća

2004. Vrša Pučišća

2005. Konoba Tomić

2006. Konoba Tomić

2007. Milna

2008. Konoba Tomić

2009. Konoba Tomić

2010. Konoba Tomić

 

Više informacijih na www.bracka-liga.com (ili kliknite namo desno na link)

Za kroj, moremo somo reć

MOĆA NAŠI!

Pucisca-bb @ 20:32 |Isključeno | Komentari: 97 | Prikaži komentare
Anketa
Kako ste zadovoljni litnim programom i događanjima u mistu?
Anketa
Koga simpatizirote od dvo Pučiško vaterpolo kluba?Anketa
Za koga navijete u Bročkon Ligi?
Anketa
Bi misto propalo ako bi se zatvori Jadrankamen?Anketa
Je čo maslin?

Anketa
Nojboja Pučiško stuorijica?Anketa
Bašta- uskrsnuće?!Anketa
Koliko se čiesto spojite na kroniku?
Anketa
Koji Brački portal vam je drazi?


Anketa
Koliko ste tekstova sa kronike pročitali?
Anketa
Smatrate li da bi stečaj bio kvalitetno rješenje za JK?Anketa
Dakle?