Kronika našega molega mista
UREDNIŠTVO
  • Chobon 1311
  • Chobon 1612
  • Chobon 1510
  • Chobon 2511
  • Ne odgovoromo na natpise u komentorima...Mi postavijemo i pisemo tekstove, a komentirote Vi..
Kontakt:
  • cobonsbracute@gmail.com
  • s obzirom na trenutni knockdown..imate mail za primjedbe,pitanja....
Anketa
na kronici komentirati mogu?


Rubrike
  • FOTOGRAFIJA TJEDNA
    Saljite svoje slike na mail kronike i jednom tjedno objavljujemo najzanimljiviju. Zahvahljujemo!
Sponzori
Blog
utorak, ožujak 1, 2011
Četrnaiesta sezuona Bročke Lige duošla je do 2/3 prvenstva. Iza nos je 12 kolih, a ništa ni ni približno odlučeno. Niti je vodeća ekipa osigurala prvu poziciju pri doigravanja, niti je poznato ko će u doigravanje.

Iako je vie godine ligu počelo 10 ekipih, Sumartinjani su odustali nakon 7 porazih u 7 kolih (i 53 primljena gola), tako da je ostalo svega 9 ekipih i, kako se pokozalo, nijedna od njih se nieće lako pridat. O temu svidoči i pobjeda zojnoplasirone Neviere protiv Konobe Tomić kojo je tako nakon puno vrimena pripustila vodeću poziciju.

Nakon nepotpunega 12. kola tablica je slijedeća: Sedmo Nebo 24, Konoba Tomić (aktualni prvok) 23, Bol 20, Fortuna Povlja 19, Pizzeria Marin 13, Povlja 10, Viver Dol 10, Takmac Selca 7, Nevera Postira 6. U doigravanje, ko i loni, grie 6 ekipih, tako da sve ekipe još imodu šansu za upast u playoff.

Pučiški predstavnik u ligi, Pizzeria Marin, je u momentalnon krizi, Zojni put su dobili počietkon godine protiv Povoj, mada je i buod sa Boluon pri dvi sedmice isto dobar rezultat. Bošković se vroti u Sielca, ali su angažirali Jucua. Pizzeria još ni osigurala doigravanje, ali je zasad dobila sve izravne konkuriente i drži 5. misto. Do doigravanja je još 6 kolih, Pizzeria još grie na megdan Konobi Tomić, Takmacu, Siedmen Nebu, Nevieri, Puovjima. Utakmica sa Konobon je sutra u 7 i kvarat u Nerežišćima.

Fortuna Puovlja sa Kaluon, Peđon, Borišon, Tuoneton Fileton, se vrotila u fuormu i blizu je vrhu tablice. Očekijedu je uglavnon derbiji: Buol, Viver Duol, Siedmo Nebo, Konoba Tomić, Puovja i Takmac.

Ča se tiče individualnih učinki, nojefikasniji Pučišćani su Kale sa 13 postignutih golih i Marin sa 7.
Pučišća baš i ne vididu Bročku Ligu vie godine. Odigralo se somo jedno kolo. Igralište u Pučišćima ne zadovoljoje ni minimalne uvjete: Podloga je očajna, puno njih je reklo da je opasna  - jerbo su se nie ploče na kantunima podigle, a fuge proširile, crte nisu obnovjene nikako (šteta ča nisu malo piture sa puorta ostavili za to) - ajde barienko su stavili mriže na bronke. Dokle to bude tako, Bročka liga molega baluna će se igrat u Dolu, Nerežišćima, Bolu, Sielcima, Puovjima...
čobon1510
Pucisca-bb @ 15:44 |Isključeno | Komentari: 100 | Prikaži komentare
Anketa
Kako ste zadovoljni litnim programom i događanjima u mistu?
Anketa
Koga simpatizirote od dvo Pučiško vaterpolo kluba?Anketa
Za koga navijete u Bročkon Ligi?
Anketa
Bi misto propalo ako bi se zatvori Jadrankamen?Anketa
Je čo maslin?

Anketa
Nojboja Pučiško stuorijica?Anketa
Bašta- uskrsnuće?!Anketa
Koliko se čiesto spojite na kroniku?
Anketa
Koji Brački portal vam je drazi?


Anketa
Koliko ste tekstova sa kronike pročitali?
Anketa
Smatrate li da bi stečaj bio kvalitetno rješenje za JK?Anketa
Dakle?